Bell Schedule

 

Regular Day

 

 

Senior High

Junior High

Elementary

Period 1

8:38 am to 9:56 am (78 minutes)

8:38 am to 9:17 am (39 minutes)

8:38 am to 9:17 am (39 minutes)

Period 2

9:17 am to 9:56 am (39 minutes)

9:17 am to 9:56 am (39 minutes)

Break

9:56 am to 10:02 am (6 minutes)

9:56 am to 10:02 am (6 minutes)

9:56 am to 10:11 am (15 minutes)

FLEX

10:02 am to 10:34 am (32 minutes)

10:02 am to 10:34 am (32 minutes)

10:11 am to 10:34 am (23 minutes)

Period 3

10:34 am to 11:52 am (78 minutes)

10:34 am to 11:13 am (39 minutes)

10:34 am to 11:13 am (39 minutes)

Period 4

11:13 am to 11:52 am (39 minutes)

11:13 am to 11:52 am (39 minutes)

Lunch

11:52 am to 12:34 pm (42 minutes)

11:52 am to 12:34 pm (42 minutes)

11:52 am to 12:34 pm (42 minutes)

Period 5

12:34 pm to 1:52 pm (78 minutes)

12:34 pm to 1:13 pm (39 minutes)

12:34 pm to 1:13 pm (39 minutes)

Period 6

1:13 pm to 1:52 pm (39 minutes)

1:13 pm to 1:52 pm (39 minutes)

Break

1:52 pm to 1:58 pm (6 minutes)

1:52 pm to 1:58 pm (6 minutes)

1:52 pm to 2:07 pm (15 minutes)

Period 7

1:58 pm to 3:16 pm (78 minutes)

1:58 pm to 2:37 pm (39 minutes)

2:07 pm to 2:42 pm (35 minutes)

Period 8

2:37 pm to 3:16 pm (39 minutes)

2:42 pm to 3:16 pm (35 minutes)

 

Staff Meeting Day

SR. HIGH

JR. HIGH

ELEMENTARY

(8:41-9:16) 70 min

1 (8:41-9:16) 35 min

1 (8:41-9:16) 35 min

 

2 (9:16-9:51) 35 min

2 (9:16-9:51) 35 min

Break (9:51-10:01) 10 min

Break (9:51-10:01) 10 min

Recess (9:51-10:01) 10 min

(10:01-11:11) 70 min

 

3(10:01-10:36) 35 min

 

3 (10:01-10:36) 35 min

 

4 (10:36-11:11) 35 min

4 (10:36-11:11) 35 min

Lunch (11:11-11:45) 34 min

Lunch (11:11-11:45) 34 min

Lunch (11:11-11:45) 34 min

(11:45-12:55) 70 min

 

5 (11:45-12:20) 35 min

 

5 (11:45-12:20) 35 min

 

6 (12:20-12:55) 35 min

6 (12:20-12:55) 35 min

Break (12:55-1:05) 10 min

Break (12:55-1:05) 10 min

Recess (12:55-1:05) 10 min

(1:05-2:15) 70 min

7 (1:05-1:40) 35 min

7 (1:05-1:40) 35 min

 

8 (1:40-2:15) 35 min

8 (1:40:2:15) 35 min